BusinessRegionAarhus

BusinessRegionAarhus

BusinessRegionAarhus er en fællesbetegnelse for syv kommuner i det østjyske. Sammen har de fået designet og fremstillet en hjemmeside og en velkomstpakke til internationale personer, som kunne tænke sig at bosætte sig i Østjylland.

Læs mere om BusinessRegionAarhus (åbner nyt vindue)

Velkomstpakken

Den internationale velkomstpakke findes i syv forskellige versioner, så hver kommune har deres egen, med egne informationer. Pakken består af et antal faneblade, hvor den øverste del af teksten er en kommunespecifik tekst skrevet af den enkelte kommune. Den nederste tekst er en fællestekst, som er ens i alle kommuner.

Jeg har skrevet den kommunespecifikke tekst for Aarhus Kommune og fællesteksterne til fanebladene. Derudover har jeg været med til at udvikle konceptet fra første version i september 2010 til anden version i foråret/sommeren 2011.


Hjemmeside

I forbindelse med arbejdet med velkomstpakken arbejdede jeg også på den tilhørende hjemmeside, hvor jeg blandt andet var medhjælpende underviser i Sitecore og sparringspartner for redaktører fra andre kommuner samt tekstforfatter.

Inden siden skulle lanceres i første/beta-versionen var jeg med til at få finpudset de sidste detaljer og sørge for at hjemmesiden overholder Aarhus Kommunes krav til tilgængelighed for hjemmesider.

Her kan du se hjemmesiden (åbner nyt vindue)