CV

Det har jeg arbejdet med…

Kommunikationskonsulent, Økonomi og Administration, Børn & Unge, Aarhus Kommune

I forbindelse med strukturændringer i Børn og Unge er jeg nu ansat i det administrative fællesskab for UngiAarhus. Mine primære opgaver er at implementere Aula, ny hjemmeside (umbraco), skriftlig journalistik og sociale medier.

Kommunikationskonsulent, UngiAarhus Fællesadministration

Efter sammenlægningen af de ni Ung i Aarhus-områder, overgik jeg den 1. januar 2015 til at være ansat i UngiAarhus Fællesadministration. Mine første opgaver handlede primært om at få intranet og hjemmeside til at virke.

Kommunikationsmedarbejder, Ung i Aarhus – Horsensvej

Fra juni 2011 til december 2014 var jeg i ansat hos Ung i Aarhus – Horsensvej. Her har jeg fingrene med i alt, hvad der er skriftligt og hjemmesideligt. Blandt andet har jeg skrevet Fritidscentrets nye politikker og være med til at få gjort en hjemmeside i skoleintra klar. Jeg har også i perioden været ansat som it-medarbejder og projektmedarbejder samme sted.

Kommunikations- og webmedarbejder – Borgerservice Aarhus Kommune

Jeg  blev hevet ind i Borgerservice i februar 2010 op til at Aarhus Kommunes nye hjemmeside i sitecore skulle gå i luften. Her skulle jeg sætte mig ind i sitecores facetter og i løbet af en måned gøre klar til launch på den nye hjemmeside med alt, hvad det indebærer af tekst, billede, opsætning, brugervenlighed og tilgængelighed.

Efter det fik jeg udfordringer i forbindelse med kommunikationen i Borgerservice, og skrev blandt andet boguddraget “Håndbogen i Socialt bedrageri”, som en del af en kampagne. Derudover har jeg skrevet årsberetning, været med på holdet bag BusinessRegionAarhus’ velkomstpakke og hjemmeside og meget andet. Jeg stoppede i Borgerservice i marts 2011.

Læs mere om Håndbogen i Socialt Bedrageri
Læs mere om BusinessRegionAarhus (åbner nyt vindue)
Se aarhus.dk – Sitecore (åbner nyt vindue) 

Kommunikationsmedarbejder – Magistraten for Børn og Unge Aarhus Kommune

Efter jeg blev uddannet som journalist var mit første job et løntilskud hos Børn og Unge. Jeg startede i december 2008 og sluttede i september 2009. Jeg var blandt andet med til at ændre på Børn og Unges sider på det daværende aarhuskommune.dk, udføre brugertest af hjemmesider, layoute nyhedsbrev og meget mere. Udover de skriftlige og tekniske opgaver var jeg også fotograf.

Undervisningsassistent – Journalisthøjskolen

I 2007, mens jeg gik på andendelen af journalistuddannelsen, var jeg med til at give studerende på andet semester feedback på deres artikler. Det foregik både via mail og som undervisning på holdet

Journalist – Dagbladet Holstebro.Struer og Ugeavisen Struer

De sidste tolv måneder af min pratiktid (2006 – 2007) blev brugt på Dagbladet Holstebro.Struers lokalredation i Struer. Jeg var igennem alle de journalistiske genrer, og jeg har blandt andet skrevet om krimisager, politik og handikappede børn. Udover at skrive artikler til de trykte udgivelser, klippede jeg også lyd til Bergske Radio og tog billeder til medierne.

Nyhedsvært – Bergske Radio (Midtjyske Medier)

I de første seks måneder af min praktik (2005 – 2006) var jeg nyhedsvært på det daværende Bergske Radios seks radiokanaler. Derudover producerede jeg fladeindslag og dækkede kommunalvalget i forbindelse med kommunalsammenlægningen.

Journalist og fotograf – TeenZone

Fra 1997 til 2002 udgav Aalborg Kommune ungdomsbladet TeenZone, jeg var med fra starten til at udvikle koncept med mere. Derudover skrev jeg mine egne artikler, anmeldelser og andet og jeg tog billeder til mine og andres produktioner. En overgang var jeg også med til at designe og drive den daværende hjemmeside for bladet.  TeenZone eksisterer ikke mere som blad i Aalborg kommune, og lukkede i 2002 på grund af manglende interesse for at skrive blandt byens unge.

Alt det andet…

Her er en hurtig opremsning af, hvad jeg ellers har beskæftiget mig med:

  • 2003 – 2004 – Rengøringsassistent, Rengøringscentralen Nordjylland – Rengøring af stormagasin, lager, regionsvaskeri, slagter, bager, køkken med mere
  • 2002 – 2003 – Flyver, ISS Supermarkedsservice – Rengøring i supermarkeder, butikker, slagtere, bagere med mere og administrative opgaver såsom lønføring for Serviceleder
  • 1998 – 1999 – Køkkenassistent, Duus Vinkjælder – Opvask, a la carte madlavning, buffet, selskaber, rengøring med mere
  • 1997 – Ungarbejder, Slagterafdelingen Super Brugsen Færø Plads – Rengøring, vareopfyldning, kødpakning, udskæring med mere
  • 1997 – Gulvdreng, Brødrene Mortensens Eftf. – Fejning, rengøring og andet i produktionsrum og på kontor

Her kan du læse mere om min skolegang og uddannelse
Læs mere om, hvad jeg har lavet af frivilligt arbejde gennem tiden

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.